Nederlands nl
  • Nederlands nl
NL

Over Vinuus

Passies verenigen mensen.

De synergie van de droom van twee Portugezen en drie Brazilianen heeft geleid tot een verbintenis rond een passie, die aan u is opgedragen. De passie voor wijn en het plezier dat het u kan geven.

Wat is Vinuus? Een trefpunt tussen consumenten en wijnproducenten. Maar er zijn al zoveel goede bedrijven die wijn verkopen, waarom nog een? En hoe is deze anders?

Net zoals een goede wijn de vrucht kan zijn van verschillende rassen, brengen de vijf stichtende partners van Vinuus vijf waarden in waarvan zij geloven dat ze een verschil maken op de wereldmarkt.

Hier zijn de vijf rassen/waarden die deze jaargang van Vinuus's verbintenis met u vormen.

  1. Passie voor mensen: diep respect voor consumenten en hun behoeften brengt ons ertoe te streven naar een intieme band tussen hen en producenten. Omdat de oplossing van de een altijd het belang van de ander is.

  2. Passie voor wijn: we respecteren kwaliteit en verscheidenheid, dus we beginnen met 100 geselecteerde referenties en zullen spoedig 2000 merken van verschillende uitstekende producenten bereiken.

  3. Passie voor verbetering: we weten dat het "goede" van vandaag het "ontoereikende" van morgen is. Daarom hebben we de nederigheid om elk moment het grote te zoeken en elk moment te leren.  4. Passie voor het authentieke: wij zijn trouw in onze relatie met wijn en met consumenten en producenten. Wij weten dat uit de aarde en de kennis het ware meesterwerk in vloeibare toestand wordt voortgebracht. Wij streven naar waarheid en eerlijkheid gedurende het hele proces. Van het land naar het glas. Van land tot u.

  5. Passie voor emotie: wat we doen, is ervoor zorgen dat iedereen om ons heen zich goed voelt. Van consumenten naar producenten. En ja, voor hen om gelukkig te zijn. Het heffen van een glas is altijd een toost op leven en geluk. Wij zijn hier om die toast speciaal te maken. Altijd.   

 

Welkom bij Vinuus.
For wine Lovers.